Product filter

Geactiveerde filters:
  Kleur
  Voedingsbron
  Koppelbaar

  Info

  Netverlichting

  LED verlichting in de vorm van een net. Netverlichting is ideaal om heggen, bomen en buxussen te voorzien van sfeervolle kerstverlichting. Wil je een groot oppervlak verlichten? Kies dan voor de koppelbare netverlichting.

  Netverlichting Er zijn 7 producten

  Toont 1 - 7 van de 7 items
  • Deze bolvormige LED verlichting is speciaal gemaakt om een buxus razendsnel van kerstverlichting te voorzien. De 100 LED lampjes plaats je gemakkelijk over een buxus tot 90 centimeter heen.

  • Deze bolvormige LED verlichting is speciaal gemaakt om een buxus razendsnel van kerstverlichting te voorzien. De 144 LED lampjes plaats je gemakkelijk over een buxus tot 120 centimeter heen.

  • Netverlichting is perfect om grotere oppervlakken snel te voorzien van kerstverlichting. Hang het net aan je schutting, muur of aan een struik. Het net van 200 x 100 centimeter bevat 160 warm witte LED lampjes.

  • Netverlichting is perfect om grotere oppervlakken snel te voorzien van kerstverlichting. Hang het net aan je schutting, muur of aan een struik. Het net van 300 x 150 centimeter bevat 320 warm witte LED lampjes.

  • Wil je een groot aaneengesloten stuk netverlichting maken? Gebruik dan deze uitbreidingsset om meerdere netten van 200x100 cm aan elkaar te koppelen tot één groot net. 

  • Netverlichting is perfect om grotere oppervlakken snel te voorzien van kerstverlichting. Hang het net aan je schutting, muur of aan een struik. Het net van 300 x 150 centimeter bevat 320 warm witte LED lampjes. Het groene snoer stoort niet in je struik.

  • Netverlichting is perfect om grotere oppervlakken snel te voorzien van kerstverlichting. Hang het net aan je schutting, muur of aan een struik. Het net van 200 x 100 centimeter bevat 160 warm witte LED lampjes. Het groene snoer stoort niet in je struik.

  Toont 1 - 7 van de 7 items