Kerstverlichting op zonne-energie

Kerstverlichting op zonne-energie is heel handig wanneer je buiten een lichtsnoer wilt ophangen maar je geen stopcontact hebt. Solar verlichting wordt overdag opgeladen door de zon en kun je 's avonds laten branden op de accu waarin de zonne-energie opgeslagen wordt. Het zonnepaneel bevindt zich op een prikpen zodat je deze makkelijk in je tuin kunt bevestigen. 

Omdat de solar verlichting gebruik maakt van LED lampjes houden ze het makkelijk enkele uren vol op een lading zonne-energie, en wanneer de accu leeg is wordt deze de volgende dag gratis weer opgeladen door het zonlicht. Voor een optimale benutting van de zon raden we je aan het zonnepaneel op een plaats te bevestigen waar niet te veel schaduw staat. 

Ook in de zomer kan LED verlichting op zonne-energie je tuin een gezellige uitstraling geven. Hang een solar lichtsnoer aan je schutting of over je overkapping om een gezellig lichteffect te creëren. 

Al onze kerstverlichting op zonne-energie is uiteraard IP44 gecertificeerd zodat je het gewoon buiten kunt laten hangen als het gaat regenen.

Kerstverlichting op zonne-energie Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items