Over ons

In 2017 zijn wij onze kerstwinkel opgestart, destijds nog onder de naam Kerstonline.eu. In het eerste jaar was alles nog vrij klein en ontvingen we nog geen 100 bestellingen. Geen reden om er direct weer mee te stoppen maar wél om verder te professionaliseren. Dit resulteerde in 2018 in meer bestellingen, al liet onze webshop software nog veel te wensen over. 

In 2019 besloten we over te stappen op een nieuw systeem en daarmee ook gelijk een compleet nieuwe website. Dankzij goede koppelingen hebben we veel werk kunnen automatiseren wat snellere levertijden en meer tevreden klanten op heeft geleverd. De nieuwe website is in oktober 2019 live gegaan, net op de voor de start van het kerstseizoen. Ons klantenbestand groeide snel en we hebben zowel veel particulieren als bedrijven van kerstverlichting mogen voorzien. 

Vanaf 2020 hebben we besloten om het gehele jaar open te zijn. We hebben ons assortiment verbreed en onze naam gewijzigd in Kerstlampjes.com. Naast onze webshop zijn onze producten nu ook te koop via Bol.com en Amazon. 

Kerstlampjes.com is een handelsmerk van RH Online Marketing. RH Online Marketing is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Breda onder KvK nummer 70088942.